Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Nieuw huis bouwen 4000 euro en je woont hypotheekvrij

Geplaatst 11, Dec, 2018, 22:14 € 4.000,00
Nieuw huis bouwen 4000 euro en je woont hypotheekvrij
Omschrijving
  • € 4.000,00
  • 11, Dec, 2018, 22:14
  • 24232 x

Nieuw huis bouwen 4000 euro en je woont hypotheekvrij

Nieuw huisje kant en klaar van af 4000 en dan wonen zonder hypotheek

Het Amerikaanse constructiebedrijf Icon is erin geslaagd om binnen een etmaal een huis te 3D-printen. Het gaat om een kleine woning, bedoeld om te zorgen dat ‘niemand in de wereld hoeft te gaan slapen zonder een dak boven zijn hoofd.’ Maar eigenlijk is het best een leuk ding.

 

3D geprinte betonnen wanden hebben bepaald een typische eigen ‘look&feel'. Een industriële uitstraling waarvan je je best kan voorstellen dat hij in de mode raakt. In elk geval onder liefhebbers van ‘maken'. Want de wanden tonen precies het productieproces: elke laag beton die uit de printerkop spoot, is terug te zien als een bolling in de wand. En ook verschillen in het betonmengsel herken je in de plastiek.  

Bouwen met printers, robots en drones 

Icon print de wanden met zijn eigen Vulcan printer en een custom-made betonmengsel dat al uithardt tijdens het printen. Het duurt een dag of wat voordat het beton helemaal is uitgehard, maar aan het eind van het zes uur durende printproces, is het materiaal al hard genoeg om ramen en kozijnen aan te brengen en om er een houten dak op te leggen. De bedoeling is om het dak op termijn mee te printen, maar horizontaal printen lukt nu nog niet. Ook droomt Icon van robots die de kozijnen installeren en drones die de wanden verven. Eerst wil de start-up het proces echter nog sneller maken. En goedkoper. Want waar een woning van 75 m2 nu nog 10.000 dollar kost, moet dat terug naar 4000.

Deze advertentie even delen via Facebook en Twitter wordt zeer gewaardeerd

Meer van dit aanbod en meer kijk knop WEBSITE

Website

Locatie


Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?Boerderijhuren


Compressor kopen?


Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord