Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Botendeal marktplaats top adverteren op Botendeal.nl

Botendeal is een boten initiatief en heeft als doel dé marktplaats te worden als het gaat om Gebruikte en nieuwe  handels waar. We zijn in Maart 2017 begonnen en draaien momenteel al in Profi . Dat betekent dat de website nu alle beoogde mogelijkheden bevat. De belangrijkste pijler van ons concept is dat advertenties om de 4 dagen gratis omhoog kunnen worden geplaatst en let op ook een grats Filmpje kan worden geplaatst en nog veel meer.  Technische voorbereidingen zijn volop in gang gezet en verwachtingen voor komend jaar is met een kant en klare nieuwe marktplaats concept te draaien Wij houden u op de hoogte.

Focus op zoekmachines

Boerenspul focust buiten de technische invulling ook op zoekmachines. Wij vinden dit extra belangrijk omdat we vinden dat uw advertenties ook buiten de website van Botendeal uitstekend gevonden kunnen worden. 

Responsive

En botendeal is een responsive website vormt zich naar de schermgrootte van de bezoeker. Niet alleen qua structuur en design, maar ook qua inhoud. Tegenwoordig worden websites voor een belangrijk deel bezocht vanaf mobiele apparaten (smartphones en tablets). Ook Google zal een mobiel-vriendelijke website hoger indexeren.

Toen de iPhone uitkwam, was het al fantastisch dat je een website in zijn geheel kon bekijken. Door in te zoomen en heen en weer te scrollen kon men de website in deeltjes bekijken. Een responsive website zorgt ervoor dat dit niet meer nodig is, en u enkel hoeft te scrollen.

Zo wordt bijvoorbeeld het hoofdmenu verborgen onder een icoon op mobiel, zodat dit geen onnodige ruimte inneemt.
Worden gegevens op een laptop naast elkaar weergegeven en op mobiel juist onder elkaar.
Wordt de grootte van het lettertype automatisch aangepast
Worden grote foto's en animaties vervangen door andere informatie op mobiel.
Kunt u zowel met uw muis als met touch navigeren.
Wordt bepaalde content bijgeladen wanneer de bezoeker naar beneden scrollt,

Dus met Botendeal troef je ook de concurrent af in de googel met vlag en wimpel. 

 

Contact informatie 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze site dan kunt deze richten aan het email adres info@botendeal.nl

 


Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord