Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Storebro Vindo in geweldige staat te koop!

Geplaatst 09, Aug, 2019, 18:54 € 20.500,00
Storebro Vindo in geweldige staat te koop!
Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!Klassieke motorboten Storebro Vindo in geweldige staat te koop!
Omschrijving
  • € 20.500,00
  • 09, Aug, 2019, 18:54
  • 19868 x

Storebro Vindo in geweldige staat te koop!

Na vele jaren genoten te hebben van mijn Storebro Vindö gaat ze in de verkoop. Ik maak de laatste jaren te weinig gebruik van de boot.

Lengte 6.40m, breedte 1.90m, diepgang 0.8m. Mahoniehout.

 

Door de jaren heen is de boot volledig vernieuwd. Waar nodig nieuwe mahonie gangen, nieuw interieur, nieuw dekzeil, motor vakkundig gereviseerd etc, etc. De boot is ruim 10 jaar vakkundig onderhouden door een specialist en heeft de winters overdekt gestald gestaan.

 

De boot is uit 1959 maar heeft een nieuwere, krachtigere, Volvo Penta B20 met 130pk (4 cylinder benzine, dubbele carburateurs) waardoor zowel rustig varen (door de grachten) als hard varen (IJsselmeer) mogelijk zijn.

 

Bel of mail voor een afspraak/proefvaart!Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?Boerderijhuren


Compressor kopen?


Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord