Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Prachtige kruiser te koop

Geplaatst 09, Oct, 2018, 14:28 € 9.000,00
Prachtige kruiser te koop
Motorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koopMotorboten Prachtige kruiser te koop
Omschrijving
  • € 9.000,00
  • 09, Oct, 2018, 14:28
  • 20524 x

Prachtige kruiser te koop

De ideale boot om mee op vakantie te gaan. Vaar door heel Nederland en ontdek het mooie van ons land vanaf het water. Of het nu Amsterdam, Utrecht, Groningen of pachtige natuurgebieden betreft, Dorothea is overal al geweest. Met een doorvaarthoogte van 2,15 meter kun je onder hoegenaamd elk brugje door, waar menig ander moet afhaken.
De lengte van Dorothe is 6,5 meter, breedte 2,6 meter.
De diepgang is ca. 80 cm.

Onderin het schip ligt een 27 pk dieselmoter van het merk Solé. Deze is in 2006 nieuw ingebouwd en er is ca. 1260 uur mee gevaren. De gemiddelde vaarsnelheid bedraagt ca. 9 à 10 km/uur.

Het schip verkeert in uitstekende conditie, staat elk jaar 's winters in een verwarmde hal, wat het behoud is van het schip en de lak.

Tevens is Dorothea voorzien van een elektrisch toilet, 2 accu's (één voor 't starten en één voor verbruik, wat ruim voldoende is om een paar dagen op dezelfde plek te kunnen blijven liggen tijdens je vakantie), koelbox op 12V, 220V en gas, 3 gasflessen, 3-pits gasstel, anker, RVS zwemtrap, lenspomp, in overleg een hand held marifoon, radio-cd speler met boxen, stootwillen en lijnen.

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Duinkerker kruiser

Duinkerker kruiser

Wegens omstandigheden moeten wij onze fijne Duinkerker Kruiser, met BMC 52 pk motor,verkopen. Deze leuke boot uit 1980 met en vrij nieuw kajuitzeil (3 jaar oud) is in goede staat. Dit voorjaar is de keerkoppeling geheel gerenoveerd. Ook in ...

€ 9.950,00
Particulier
Nieuw vennep


Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord