Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)

Geplaatst 02, Sep, 2018, 14:43 € 22.500,00
Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)
Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)Recreatiewoningen te koop Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)
Omschrijving
  • € 22.500,00
  • 02, Sep, 2018, 14:43
  • 2865 x

Te koop: chalet in park Bos en Heide (Larserbos Lelystad)

KENMERKEN
Perceeloppervlakte 110 m2
Aantal kamers         5 kamers
Soort bouw              bestaande bouw
Woonoppervlakte    42.0 m2
Plaats                      Lelystad
Bouwjaar                 1977


OMSCHRIJVING
Onze zeer comfortabele bungalow is uit hout opgetrokken en voorzien van dak- en gevelisolatie icm dubbel glas en centrale verwarming. Hierdoor is het huisje snel op temperatuur na aankomst! De privé ruimte om het huis is 1 meter breed en is aan de voorzijde 5 meter diep, dit geeft een heerlijk zonnig terras afgeschermd door coniferen. Het park heeft 2 type chalets, dit is het grootste type met 2 slaapkamers.

Indeling:
woonkamer, goed ingerichte keuken (met koelkast; magnetron; gasfornuis), 2 slaapkamers, halletje met meterkast, kleine vliering erboven en de badkamer (met toilet, douche, wastafel en wasmachine/droger). Verwarming is dmv Hr-ketel uit 2007 van Intergaz.

Omgeving:

Het park is prachtig onderhouden door de bewoners zelf en voorzien van een speelruimte met trampoline, sportveld, tennisbaan en een kantine. Bij de ingang is een groot parkeerterrein, maar verder is het park autovrij. Het park bestaat uit 175 bungalows en wordt beheerd door de stichting Bos en Heide. Elke koper koopt een deelnemerschap in de stichting en gezamenlijk is men dan eigenaar van de grond, de opstallen en de materialen die op het park aanwezig zijn. Permanente bewoning is op het park niet toegestaan, er is nog een ander woonadres verplicht, maar het hele jaar is de bungalow wel toegankelijk voor recreatie. Er is tevens een toezichthouder aanwezig indien er calamiteiten zijn.

Een nieuwe deelnemer betaalt eenmalig € 2.500,-- entreegeld aan de stichting. Het jaargeld bedraagt €1275,-- waarvan € 600,-- terug te verdienen is middels werkzaamheden voor de stichting, deze zijn vaak ook gezellig en hierdoor leer je weer andere bewoners kennen. In 2010 is de infrastructuur op het park aangepast. Elke bungalow heeft eigen gas, licht en watermeters waar de deelnemer eens in de 3 maanden een rekening van krijgt, naar gelang het gebruik. De huisjes zijn collectief verzekerd tegen brandschade. De bewoners van het park organiseren regelmatig activiteiten met elkaar, maar meedoen is niet verplicht!

Locatie


Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord