Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Luxe chalet te midden van en in het Drents bos 

Geplaatst 10, May, 2019, 10:28 € 14.995,00
Luxe chalet te midden van en in het Drents bos 
Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos Stacaravans Luxe chalet te midden van en in het Drents bos 
Omschrijving
  • € 14.995,00
  • 10, May, 2019, 10:28
  • 4724 x

Luxe chalet te midden van en in het Drents bos 

Kenmerken

Aantal slaapplaatsen:tot en met 6

Beschrijving

Chalet te koop, prachtig gelegen midden in het Drentse bos op een kleinschalig park (vijf chalets) en op fietsafstand van nabijgelegen dorpen Sleen en Schoonoord.
Het ruime en keurig onderhouden chalet is goed geïsoleerd (kozijnen van kunststof) en daardoor gedurende het hele jaar bewoonbaar.

Chalet
Het ruime chalet (4m x 10m) bestaat uit een lichte woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een keuken. De gaskachel zorgt in de winter voor voldoende warmte. Een geiser voorziet van warm water. Kunststofkozijnen met dubbelglas.
Witgoed (koelkast, wasmachine, vriezer, magnetron, stofzuiger) en overige inboedel in overleg ter overname. Overname van het chalet zonder gebruik te maken van de sta-plek is ook mogelijk.

Omgeving
Het chalet staat op een kavel met zowel naast als achter veel prive-ruimte waar tot s avonds de zon op valt. Eveneens staat er een houten schuur met werkende wasmachine en vriezer. Het campingterrein is door de geringe hoeveelheid chalets rustig. Toch is er in de omgeving genoeg te doen: er zijn prachtige wandelroutes direct vanaf het chalet, er is op kleine afstand een mountainbike parcours, een recreatie meer (de Kibbelkoele) en de stad Emmen is met 10 minuten rijden (30 minuten fietsen voor de sportieveling) goed te bereiken.

Kosten
De stakosten voor 2019 zijn excl gas en licht 1400,- incl BTW. 

Ondanks dat de tsjilpende vogels, de adembenemende sterrenhemel en de ronddartelende herten deze unieke plek zo'n prettige uitvalsbasis maken, moeten wij er afstand van doen. We hopen van harte dat een ander er minstens net zo van zal genieten.
Bel of mail gerust voor vragen of het plannen van een bezichtiging.

Tel 06 24664898 voor al uw vragen

Website

Locatie


Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord