Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.

Geplaatst 09, Sep, 2018, 10:30 € 5.950,00
Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.
Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.Zeilboten Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.
Omschrijving
  • € 5.950,00
  • 09, Sep, 2018, 10:30
  • 7923 x
  • 7,70m 
  • goede staat van onderhouod 

Zeilboot, motorsailer, kajuitjachtje.

Onze Tramontane is te koop omdat het fysiek helaas wat minder gaat. De Tramontane is een goed onderhouden zeilkruiser van het type Domp 770. Een robuust gebouwd karaktervol jachtje met een knus, opnieuw ingetimmerd interieur. Gebouwd bij Abma's scheepswerf in Sneek. Ze is extra fraai gebouwd (met veel rvs elementen) omdat het werd geëxposeerd op de Hiswa in 1978 (foto's van de bouw zijn beschikbaar). De Tramontane heeft officieel 4 slaapplaatsen waaronder een bed van 190 x 200 cm. Het interieur is recent opnieuw in mahonie ingetimmerd met veel gevoel voor detail, inclusief kombuis en kaartentafel. De kuip is ingetimmerd met teak inclusief blokroosters. Het schip wordt aangedreven met een originele Sabb scheepsdiesel van 10 pk. Verbruik minder dan 1 liter per uur. De aandrijving is voorzien van een omkeerbare schroef (de bladen zijn verstelbaar).

Verdere bijzonderheden:

Diepgang, 1,25 m., Stahoogte aan de voorkant van de kajuit, alu mast, complete zeilgarderobe, maststrijkinstallatie, buiskap met kuiptent, kompas van Sestrel moore, toilet, rvs zwemtrap.bilgepomp, walstroom, 2 accu's, rvs watertank, hydrofoor installatie, radio/cd speler.etc..

De Tramontane ligt nog in Zwartsluis op de wal en kan na wat klein onderhoud het water in.

Voor verdere informatie bel even!Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord